ich-zapfe

Plug-in kjøleaggregat, sidekjøler for fatkjøler (2 til 8 fat), CNS


Artikkelnummer 452551

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 18,060.34
NOK 13,000.63 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Plug-in kjøleaggregat, sidekjøler for fatkjøler (2 til 8 fat), CNS

Med det plug-and-play sideradiatoren CNS kan du effektivt kjøle opptil 8 fat. Dette kjøleaggregatet er laget av høykvalitets rustfritt stål og tilbyr en konstant kjølekapasitet ved en driftsspenning på 220V/50Hz og en effekt på 400 watt.

Egenskaper:

  • Rustfri stålkonstruksjon for lang levetid
  • Driftsspenning: 220V/50 Hz
  • Effekt: 400 watt
  • Kjøletemperatur: opptil -10° fordampningstemperatur
  • Mål: BxHxD: 672mm x 337mm x 423mm
  • Utskjæring/hullmål: 297mm x 367mm
  • Termostatisk styrt for presis kjøling
  • Digitalskjerm for ønsket- og faktisk temperatur
  • Automatisk avriming for mindre vedlikeholdsbehov
  • Vekt: 33 kg

Installer sideradiatoren CNS enkelt på ditt fat og bruk den presise termiske styringen og den digitale skjermen for enkel temperaturkontroll. Den automatiske avrimingen holder enheten klar til bruk, og den robuste vekten på 33 kg sikrer stabil plassering.

Oppnå pålitelig og effektiv kjølekapasitet for opptil 8 fat med Plug-and-Play Kjøleaggregat - Sideradiator CNS for 2 til 8 fat.

Sideradiator CNS er ikke bare en funksjonell hjelper i serveringsbransjen, men imponerer også med sitt moderne, elegante design. Den klare linjeføringen og den edle rustfrie stål-optikken gjør dette kjøleaggregatet til et stilig blikkfang i enhver setting. Ideell for barer, restauranter og arrangementer der både effektivitet og estetikk er etterspurt.

Enkelheten i bruk av enheten gjør den til en uunnværlig assistent i hverdagen. Med få enkle steg er sideradiatoren CNS klar til bruk, uten behov for komplekse installasjoner eller teknisk ekspertise. Dette sparer tid og tillater umiddelbar igangsetting.

Den avanserte kjøleteknologien til sideradiatoren CNS sikrer ikke bare optimal temperatur for drikkene dine, men bidrar også til energieffektivitet. Dette reduserer ikke bare driftskostnadene dine, men skåner også miljøet.

Med sin kompakte design er sideradiatoren CNS ideell for steder med begrenset plass. Den integreres sømløst i eksisterende innretninger og maksimerer tilgjengelig plass uten å gå på kompromiss med ytelsen.

Lang levetid og robusthet til rustfritt stålkjøleren lover en langsiktig investering. Dette kjøleaggregatet tåler de daglige utfordringene i serveringsbransjen og garanterer langvarig, pålitelig ytelse.

Den digitale skjermen gir ikke bare en praktisk overvåkning av faktisk og ønsket temperatur, men også en intuitiv brukergrensesnitt. Dette muliggjør rask justering av innstillinger for å alltid sikre ideell kjøletemperatur for drikkene dine.

Sideradiatoren CNS er en ideell løsning for profesjonelle vertskap som verdsetter kvalitet, effektivitet og design. Den representerer den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og eleganse og hever nivået i ethvert serveringssted.

Den automatiske avrimingsfunksjonen betyr mindre vedlikehold og mer tid for det vesentlige: dine gjester. Denne fordelen understreker brukervennlighet og effektivitet i enheten i daglig drift.

Investér i sideradiatoren CNS og dra nytte av en langsiktig løsning som kombinerer effektivitet, stil og pålitelighet i din serveringsvirksomhet.

Vare-ID 452551
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 33000 g
Netto vekt 33000 g
dimensjoner 762×423×337mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: